Betonghåltagning Mullsjö

Håltagarn hjälper dig i Mullsjö med betonghåltagning

Vi gör det där lilla extra!

Befinner du dig i Mullsjö och behöver hjälp med betonghåltagning? Då är Håltagarn rätt företag! Här på Håltagarn så gör vi alltid det där lilla extra för våra kunder vilket är uppskattat. För det blir nämligen rätt så smutsigt när man borrar och vi lämnar det alltid rent och snyggt efter oss, som en extra bonus! Vi är ett omtyckt företag som har många nöjda kunder och vi har ett brinnande intresse för det vi håller på med, samt att vi tycker mycket om kontakten med våra kunder.

Om oss

Håltagarn är ett företag som vänder sig till både privatpersoner och företagare i Mullsjö som behöver hjälp med betonghåltagning. Företaget har växt och gått från att vara en enskild firma till ett aktiebolag med en anställd. Här tar vi oss an både stora som små uppdrag, alla får hjälp utifrån sina önskemål!

Betonghåltagning Mullsjö

Geografiskt arbetsområde

Vi utgår ifrån Hedenstorp i Jönköping och åtar oss jobb här, men också i andra städer som i Mullsjö.

Alltid nöjda kunder

Vi har bra arbetsmetoder, effektiv utrustning och städar efter oss. Tack vare detta ser vi till att våra kunder blir 100 procent nöjda.

Betonghåltagning Mullsjö

Vad vi erbjuder för tjänster

Håltagning i alla hårda material

Borrning görs i alla hårda ytskikt där det behövs särskild utrustning. Håltagning för både ventilation, el, dörrar, fönster eller rördragningar utförs. Här har vi all den utrustning som behövs för att kunna göra ett bra jobb. Innan vi utför håltagning, sågning eller rivning, så plastar vi in väggar golv och tak och efteråt städar vi.

Rent och snyggt

Håltagning gör att det kan bli ordentligt nedsmutsat och vi är mycket noga med att alltid lämna det rent och snyggt efter oss, vilket är mycket uppskattat av våra kunder. Det är inte bara det att vi lämnar det välstädat efter oss som vi får beröm för, utan även för att vi arbetar snabbt och effektivt och att kunderna får de resultat de har förväntat sig.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Håltagarn i Jönköping AB

STUREGATAN 3, 553 36 Jönköping

072 968 81 99

rasmus@haltagarn.com

Betonghåltagning Mullsjö

Välkommen till Håltagarn, ett företag som erbjuder betonghåltagning i Mullsjö. Både till privatkunder och företagare.